top of page
Tegnebræt 1.png

Kritiske Perspektiver til Krisernes Tidsalder

Økonomiskolen er et progressivt kursusforløb, der præsenterer dig for kritiske perspektiver på tidens største kriser, og klæder dig på til bedre at kunne deltage aktivt i debatter om vigtige økonomiske emner. Det hele er arrangeret i samarbejde med Gode Penge, og foregår på GlobalHagen House på Nørrebro i København, samt online.

​Vi lever i en tid med en ophobende gældsboble, et galoperende boligmarked, en tiltagende global ulighed og ikke mindst en mere og mere ekstrem klimakrise. Hvad stiller vi op?

 

Det har vi inviteret en perlerække af tidens store økonomiske tænkere fra både Danmark og udlandet til at komme og give deres bud på.

Økonomiskolen tager udgangspunkt i en bred forståelse af økonomi og inkluderer perspektiver fra en række forskellige samfundsvidenskabelige discipliner såsom økonomisk geografi, økonomisk antropologi og politisk økonomi. På Økonomiskolen forsøger vi at danne overblik over økonomi som felt, mens du som deltager også vil stifte bekendtskab med specifikke teorier. Vi tror på, at økonomi er for alle - og at det er alt for vigtig til kun at overlade til økonomer.

 

Økonomiskolen er partipolitisk neutral, og den henvender sig til dig, der er nysgerrig efter at lære mere om samfundsøkonomi, og til dig, som allerede er i gang med en økonomi- eller anden samfundsvidenskabelig uddannelse, og har lyst til at engagere dig mere i perspektiver, der ikke prioriteres på studiet.

program økonomiskolen.png
tilmeld dig kopier.png

Hver kursusgang består primært af ca. 2 oplæg og med en lang middagspause ind i mellem. Efterfølgende er man velkommen til at blive og drikke en øl med arrangørerne og de andre deltagere.

Tilmeldingen er nu åben, med begrænsede pladser til den fysiske deltagelse. Bemærk mulighed for medlemsrabat ved online deltagelse.

Fysisk deltagelse: 750 kr

  • Inkl. 10 kursusgange på GlobalHagen House, en lækker sandwich hver gang samt mulighed for deltagelse i den afsluttende essay-konkurrence.

  • Begrænsede pladser. Kræver en kort ansøgning.

Online deltagelse: 300 kr

  • Inkl. 10 kursusgange tilgængelig via livestream med mulighed for aktiv deltagelse i Q&A, og on demand.

Online deltagelse (medlemsrabat!): 250 kr

  • Få rabat på ovenstående, som medlem af Gode Penge eller RE:DK. Du kan evt. melde dig ind i RE:DK, her.

bottom of page