top of page

tirs. 28. nov.

|

København - nærmere lokation kommer

Introduktion for nye medlemmer

Kom med til intromøde i Rethinking Economics DK, Kritiske Politter og Business Unusual. Her kan du få indblik i organisationernes arbejde med grøn retfærdig gentænkning af økonomien og økonomifaget, og finde ud af om vores fællesskab er noget for dig!

Tilmeldingen er lukket
Se andre events
Introduktion for nye medlemmer
Introduktion for nye medlemmer

Tid og sted

28. nov. 2023, 17.00 – 29. nov. 2023, 17.30

København - nærmere lokation kommer

Om eventet

Tror du på, at de kriser, vi står over for, kræver systemforandring? Og har du lyst til at skabe forandring ud fra et grønt og retfærdigt økonomisk perspektiv?

Kom med til intromøde i Rethinking Economics DK, Kritiske Politter og Business Unusual! Her kan du få indblik i organisationernes arbejde med grøn retfærdig gentænkning af økonomien og økonomifaget, og finde ud af om vores fællesskab er noget for dig. Du behøver ingen baggrund inden for økonomi for at deltage - alle der er interesserede i grøn og retfærdig økonomisk forandring er velkomne!

Efter intromødet er du meget velkommen til at blive hængende til fællesspisning og til RE:Værksted. Her mødes Rethinking Economics, Kritiske Politter og Business Unusuals arbejdsgrupper for at arbejde videre på forskellige projekter. Det giver dig en god mulighed for at lære arbejdsgrupperne at kende og få et bedre indblik i vores arbejde.

Vi håber at se dig til intro- og værkstedsaften! :-)

Plan for aftenen:

🟠 17:00 Introduktion til organisationeres arbejde og visioner.

🟠 17:30 Fællesspisning

🟠 17:30 RE:VÆRKSTED - arbejdsgrupperne mødes og arbejder videre på projekter!

🟠 19:30 RE:BAR - Vi drikker en øl eller vand på en nærliggende bar

Læs mere om RE:Værksted her.

Klik meget gerne 'deltager' på facebookeventet her.

Del dette event

bottom of page